Bescherming voor je wachtwoorden en gevoelige informatie

Kaspersky Password Manager beveiligt al je wachtwoorden en andere vertrouwelijke gegevens (bijvoorbeeld gegevens van paspoorten en financiële of medische gegevens) met een enkel hoofdwachtwoord. Je kunt Kaspersky Password Manager installeren op desktopcomputers, laptops en mobiele apparaten met Microsoft® Windows®, macOS, Android™ of iOS™ om al je gegevens veilig en gesynchroniseerd te houden.

Opmerking: Kaspersky Password Manager is alleen beschikbaar in Kaspersky Plus en Premium.

Kaspersky Password Manager:

Je kunt je gegevens zowel via de programma-interface als op My Kaspersky beheren.

Kaspersky Password Manager Installeren